Πώς κάνω εγγραφή στο findhome.gr;

Στο πάνω δεξί μέρος της σελίδας, δίπλα από το κουμπάκι «Σύνδεση», υπάρχει ένα λευκό κουμπί που γράφει «Εγγραφή». Κάντε κλικ σε αυτό και ακολουθήστε τις οδηγίες στη σελίδα που θα οδηγηθείτε, ώστε να προχωρήσετε στην εγγραφή σας.

 

Ξέχασα το όνομα χρήστη ή τον κωδικό μου και δεν μπορώ να συνδεθώ.

Αν ξεχάσατε τον όνομα χρήστη, τότε κάντε κλικ εδώ, εισάγετε το e-mail σας στο πεδίο και ακολουθήστε τις οδηγίες. Αν ξεχάσατε τον κωδικό σας, κάντε κλικ εδώ και ακολουθήστε την ίδια διαδικασία.

 

Πώς μπορώ να καταχωρήσω την αγγελία μου;

Αφού εγγραφείτε και συνδεθείτε στη σελίδα, κάντε κλικ στο κουμπί «Προσθήκη της Αγγελίας σας» στο πάνω δεξί μέρος της σελίδας και συμπληρώστε τα πεδία που απαιτούνται.

 

Πότε θα δημοσιευθεί η αγγελία μου;

Αφού καταχωρήσετε την αγγελία σας, θα εξεταστεί το συντομότερο δυνατό από τους διαχειριστές και θα δημοσιευθεί εντός λίγων ωρών, που σε καμία περίπτωση δεν θα ξεπερνούν το 24ωρο.

 

Πόσες αγγελίες έχω τη δυνατότητα να δημοσιεύσω;

Μπορείτε να δημοσιεύσετε όσες αγγελίες επιθυμείτε, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, καθώς δεν υπάρχει κανένας απολύτως περιορισμός!

 

Μήπως υπάρχει κάποιος περιορισμός στο είδος των αγγελιών που μπορώ να δημοσιεύσω;

Όπως ήδη πιθανόν θα διαπιστώσατε, η σελίδα μας -πέρα από τη δυνατότητα δημοσίευσης αγγελιών ακινήτων- περιλαμβάνει πλήθος κατηγοριών για δημοσίευση σχεδόν κάθε υπηρεσίας και αντικειμένου, ωστόσο είμαστε υποχρεωμένοι να απαγορεύσουμε καθετί διώκεται από το νόμο ή προσβάλει τους επισκέπτες μας. Πιο συγκεκριμένα, απαγορεύονται αγγελίες που αφορούν: α) πορνογραφικό υλικό, β) κλεμμένα αντικείμενα, γ) ναρκωτικά και καπνό, δ) τζόγο και στοιχήματα, ε) ανθρώπινα μέλη και όργανα, στ) όπλα οποιουδήποτε τύπου.

end faq

Κορυφή